palsgraaf_logo
palsgraaf_logo
FORD FOCUS Stationwagon 5 drs
€ 20.950
 

Garage Albrandswaard

Een betrouwbaar garagebedrijf met een moderne werkplaats en apparatuur en met deskundig personeel in Albrandswaard en dan ook nog aangesloten bij de BOVAG, dat is Bosch Car Service Palsgraaf / autobedrijf Palsgraaf.
Met enorm enthousiasme staan wij dagelijks voor u en uw auto klaar!
U wilt tenslotte kunnen vertrouwen op een veilige auto.
Bij ons kunt u terecht voor reparatie en onderhoud aan uw auto, maar ook voor de aanschaf van een auto.
Wilt u een nieuwe auto kopen of een 2e hands (tweedehands) auto, kom dan eens langs bij ons in de showroom of neem contact op.
Een (tweedehands) auto kopen is best lastig, daarom is het verstandiger om bij een garage te kopen met BOVAG voordelen!
Uiteraard krijgt u bij ons op occasions (2e hands/tweedehands auto's) én nieuwe auto's volledige (BOVAG) garantie.
Dus plannen om een nieuwe auto te kopen, op zoek naar een tweedehands auto, uw auto verkopen, voor dit alles kunt u bij ons in Albrandswaard (Rhoon en Poortugaal) terecht.
Wij zijn een Bovag gecertificeerd bedrijf en kenmerken ons door gediplomeerd personeel dat garant staat voor kwaliteit en service als het gaat om uw veiligheid op de weg.
In onze werkplaats werken wij o.a. met geavanceerde Bosch diagnose-apparatuur.
Dat betekent dat we steeds werken volgens de strenge kwaliteitseisen van de Bosch organisatie, een wereldwijd netwerk van hooggekwalificeerde bedrijven. Vakkundige reparaties en onderhoud, gekoppeld aan bekwaam en klantvriendelijk advies zijn de belangrijkste kenmerken van de Bosch Car Service Dealers”
U hoeft daar niet verplicht voor onderhoud naar een merkdealer, maar kunt hiervoor terecht bij onze werkplaats in Albrandswaard! U bent van harte welkom, we zijn u graag van dienst!”
En niet alleen voor onderhoud of reparatie, maar ook voor de kopen of verkopen van een auto kunt u uiteraard bij ons terecht
Plussen op dealers.

Pluspunt ten opzichte van dealers is dat een Bovag garage niet vastzit aan dure regels die door importeurs opgesteld worden.
Behalve alleen originele onderdelen te verkopen kunnen wij als Bovag garage u ook andere kwalitatief goede oplossingen bieden zoals universeel.
Garage in Albrandswaard met maximaal voordeel voor U!

Garage Palsgraaf Albrandswaard investeert in kennis en gereedschap.
Wij houden service en kwaliteit betaalbaar.
We doen ons uiterste best om de beste service te bieden tegen een concurrerende prijs.
Als klant heeft u zo maximaal voordeel.
Onze klanten komen met name uit Albrandswaard, Poortugaal / Rhoon maar daarnaast weten inmiddels ook inwoners uit Portland- Barendrecht en Rotterdam ons prima te vinden.
Uiteraard zijn wij daar zeer blij mee.