palsgraaf_logo
palsgraaf_logo
FORD FOCUS Stationwagon 5 drs
€ 20.950
 

Garage Poortugaal

Al vele jaren is Palsgraaf een betrouwbare garagebedrijf gebleken met een moderne werkplaats en apparatuur en met deskundig personeel in in Rhoon nabij Poortugaal en dan ook nog aangesloten bij de BOVAG.
Onze medewerkers staan voor u en uw auto klaar, u wilt tenslotte kunnen vertrouwen op een veilige auto.
Bij ons kunt u terecht voor reparatie en onderhoud aan uw auto, maar ook voor de aanschaf van een auto.
Wilt u een nieuwe auto kopen of een 2e hands (tweedehands) auto, kom dan eens langs bij ons in de showroom of neem contact op. Wij stellen het bijzonder op prijs om persoonlijk contact met u te hebben, zodat wij u kunnen adviseren over de meest geschikte auto voor u!
Uiteraard krijgt u bij ons op occasions (2e hands/tweedehands auto's) én nieuwe auto's volledige (BOVAG) garantie.
Dus plannen om een nieuwe auto te kopen, op zoek naar een tweedehands auto, uw auto verkopen, voor dit alles kunt u bij ons in Poortugaal terecht.
Wij zijn een Bovag gecertificeerd bedrijf en kenmerken ons door gediplomeerd personeel dat garant staat voor kwaliteit en service als het gaat om uw veiligheid op de weg.
In onze werkplaats werken wij o.a. met geavanceerde Bosch diagnose-apparatuur.
Dat betekent dat we steeds werken volgens de strenge kwaliteitseisen van de Bosch organisatie, een wereldwijd netwerk van hooggekwalificeerde bedrijven. Vakkundige reparaties en onderhoud, gekoppeld aan bekwaam en klantvriendelijk advies zijn de belangrijkste kenmerken van de Bosch Car Service Dealers”
U hoeft daar niet verplicht voor onderhoud naar een merkdealer, maar kunt hiervoor terecht bij onze werkplaats in Albrandswaard - Poortugaal! U bent van harte welkom, we zijn u graag van dienst!”
En niet alleen voor onderhoud of reparatie, maar ook voor de kopen van een auto kunt u uiteraard bij ons terecht
Plussen op dealers.

Pluspunt ten opzichte van dealers is dat een Bovag garage niet vastzit aan dure regels die door importeurs opgesteld worden.
Behalve alleen originele onderdelen te verkopen kunnen wij als Bovag garage u ook andere kwalitatief goede oplossingen bieden zoals universeel.
Garage in Poortugaal en uw voordeel.

Garage Palsgraaf Poortugaal investeert in kennis en gereedschap.
Wij houden service en kwaliteit betaalbaar.
We doen ons uiterste best om de beste service te bieden tegen een concurrerende prijs.
Als klant heeft u zo maximaal voordeel.
Onze garage kenmerkt zich door een goed persoonlijk contact met onze klanten.
Onze klanten komen met name uit Poortugaal en Rhoon (Albrandswaard) maar daarnaast weten inmiddels ook inwoners uit Portland - Barendrecht en Rotterdam ons prima te vinden.
Uiteraard zijn wij daar zeer blij mee.