palsgraaf_logo
palsgraaf_logo
FORD FOCUS Stationwagon 5 drs
€ 20.950
 

Garage Rotterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbaar garagebedrijf met een moderne werkplaats en apparatuur en met deskundig personeel in Albrandswaard / Rotterdam en dan ook nog aangesloten bij de BOVAG, dat is Bosch Car Service autobedrijf Palsgraaf.
En dan zijn wij ook nog eens gunstig gelegen nabij de A15.
Onze medewerkers staan voor u en uw auto klaar, u wilt tenslotte kunnen vertrouwen op een veilige auto.
Bij ons kunt u terecht voor reparatie en onderhoud aan uw auto, maar ook voor kopen of verkopen van een auto.
Wilt u een nieuwe auto kopen of een 2e hands (tweedehands) auto, kom dan eens langs bij ons in de showroom of neem contact op.
Ook voor de verkoop van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres!
Plannen om een nieuwe auto te kopen, op zoek naar een tweedehands auto, uw auto verkopen, voor dit alles kunt u bij ons in Rotterdam terecht.
Uiteraard krijgt u bij ons op occasions (2e hands/tweedehands auto's) én nieuwe auto's volledige (BOVAG) garantie.
Wij zijn een Bovag gecertificeerd bedrijf en kenmerken ons door gediplomeerd personeel dat garant staat voor kwaliteit en service als het gaat om uw veiligheid op de weg.
In onze werkplaats werken wij o.a. met geavanceerde Bosch diagnose-apparatuur.
Dat betekent dat we steeds werken volgens de strenge kwaliteitseisen van de Bosch organisatie, een wereldwijd netwerk van hooggekwalificeerde bedrijven. Vakkundige reparaties en onderhoud, gekoppeld aan bekwaam en klantvriendelijk advies zijn de belangrijkste kenmerken van de Bosch Car Service Dealers”
U hoeft daar niet verplicht voor onderhoud naar een merkdealer, maar kunt hiervoor terecht bij onze werkplaats vlakbij Rotterdam! U bent van harte welkom, we zijn u graag van dienst!”
En niet alleen voor onderhoud of reparatie, maar ook voor de aanschaf van een nieuwe auto kunt u uiteraard bij ons terecht
Plussen op dealers.

Pluspunt ten opzichte van dealers is dat een Bovag garage niet vastzit aan dure regels die door importeurs opgesteld worden.
Behalve alleen originele onderdelen te verkopen kunnen wij als Bovag garage u ook andere kwalitatief goede oplossingen bieden zoals universeel.
Garage nabij Rotterdam met maximaal voordeel voor U!

Garage Palsgraaf Rotterdam investeert in kennis en gereedschap.
Wij houden service en kwaliteit betaalbaar.
We doen ons uiterste best om de beste service te bieden tegen een concurrerende prijs.
Als klant heeft u zo maximaal voordeel.
Onze klanten komen met name uit Poortugaal / Rhoon , Albrandswaard maar daarnaast weten inmiddels ook inwoners uit Portland- Barendrecht en Rotterdam ons prima te vinden.

Onze garage kenmerkt zich door een goed persoonlijk contact met onze klanten.