Nieuwe auto kopen

Ook voor de aanschaf van uw nieuwe auto kunt u bij ons terecht!
We leveren nieuwe auto’s en onderhouden ze met behoud van de fabrieksgarantie.

Er zijn nogal wat spookverhalen over de fabrieksgarantie op een nieuwe auto. Die zullen we voor eens en voor altijd uit de wereld helpen.

Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij Bosch Car Service Palsgraaf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door Bosch Car Service Palsgraaf laat doen.
Het is een hardnekkig misverstand dat u verplicht bent uw auto dan te laten onderhouden bij het bedrijf waar u hem heeft gekocht.  Het is zelfs verplicht in de Europese wetgeving dat u die keuzevrijheid heeft.

Als u uw auto bij ons in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie dus gewoon in tact. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. Maar ook in zo’n geval kunt u uw auto gewoon bij ons brengen. Wij zorgen er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.
U kunt dus altijd bij ons terecht en U behoudt altijd de fabrieksgarantie.

Bovendien zal een Bosch Car Service garage u altijd neutraal en daardoor optimaal kunnen adviseren, omdat ze niet merkgebonden is.
U wordt op deze manier correct geadviseerd bij de aankoop van een auto.

Bij Autobedrijf Palsgraaf kunt u terecht voor verschillende soorten financieringen tegen gunstige tarieven.